Sprog:  Danish  English

Opdrætter:

 
Pernille Kristensen
&
Mads T. Olesen
Hobrovej 118
9560 Hadsund
Danmark
Tlf.: +45 4031 3099
www.safkankedis.dk

 - E-mail -
 


Our studboy
 HTML validering

CSS validering


 

FAQ Katte

Startside » Killinger » A-kuld

Tyrkisk Van A-kuld

Á-kuldet og Jens

Mit første kuld killinger blev født den 7/6-2005. Malou valgte at føde killingerne under min dyne, så jeg måtte pænt sidde og holde hende i poten under det meste af fødslen. Fødslen varede det meste af natten, og blev til 3 dejlige killinger.

Senere næste dag måtte Malou desværre til dyrlægen, hvor der blev foretaget et kejsersnit for at få den 4. og sidste killing ud. Den var desværre dødfødt. Heldigvis så klarede Malou sine 3 overlevende killinger godt. Mit første kuld blev som sagt født den 7. juni 2005. Det er samtidig også Prins Joachims fødselsdag, hvorfor vi valgte at navngive kuldet med kongelig navne. Vi havde på forhånd talt om navne til killingerne, men da det fødslen skete på netop den dag, var det ikke svært at finde nye navne. Nu kan vi jo så more os over, at bybusserne flager på vores killingers fødselsdag.

 

3 Killinger født den 7. juni 2005
Mor: Soyadi's Anamur (TUV d 62)
Far: IC - Adtrelo Vandal (TUV a 62)
tyrkisk van killinger

Navn:    Safkan Kedi's Joachim
Køn:      Han
Farve:   Creme/hvid - amber øjne (TUV e 62)
Status:  Solgt

 

Navn:    Safkan Kedi's Cleopatra
køn:       Hun
Farve:   Tortie - amber øjne (TUV f 62)
Status:  Solgt

 

Navn:    Safkan Kedi's Victoria
Køn:      Hun
Farve:   Tortie - odd-eyed (TUV f 63)
Status:  Bliver hos os

 

Her kan du se H-kuldets stamtavle stamtavle
 

 

Victoria og Joachim

I dag har alle tre katte det godt. Vi har selv beholdt Victoria til avl, men vi er åbne for at finde hende et godt kattehjem, når vi er færdig med at bruge hende i avl.
Victoria er en meget sød og stille kat, som virkelig sætter pris på opmærksomhed fra sine ejere, men som sjældent virker krævende. Hun er utrolig charmerende med hendes meget smukke odd-eyed øjne. Joachim, som var min kælepot og store stolthed er blevet brugt en enkelt gang i avl, og sidenhen solgt til et godt kattehjem i Aalborg. Cleopatra har det godt hos hendes nye ejer. Vi har jævnlig kontakt med Bodil og har også haft mulighed for at gense Cleopatra på udstillinger. Cleopatra blev i 2006 International Champion trods sin unge alder.

 

 

 

Klik her for at komme til toppen af siden