Sprog:  Danish  English

Opdrætter:

 
Pernille Kristensen
&
Mads T. Olesen
Hobrovej 118
9560 Hadsund
Danmark
Tlf.: +45 4031 3099
www.safkankedis.dk

 - E-mail -
 


Our studboy
 HTML validering

CSS validering


 

FAQ Katte

Startside » Neutralisering

Kom godt hjem med katten

Efter at have taget beslutningen for køb af kat, og fundet netop den katterace du ønsker dig, så er det bare at vente på dagen kommer, hvor katten skal hjem.

De fleste ansvarlige opdrættere tilbyder at aflevere katten på sin nye bopæl. Dette er for at støtte katten, når den træder ind i sit nye hjem, og selvfølgelig også for at sikre sig, at katten kommer til et godt hjem. Desværre er ikke alle opdrættere lige indstillet på at bringe katten til sin nye ejer, og man må derfor selv hente den hjem.
Uanset hvor langt du bor væk fra opdrætteren, bør du til hjemtransporten have en transportkasse til katten. Mange katte er kede af at køre bil, og vil ofte miave en del under transporten. Du skal ikke tage katten ud af sin transportkasse. Det vil kun forvirre katten endnu mere, men tal i stedet roligt til den.
Det kan ske, at katten under transporten kommer til at lave i sin transportkasse. Derfor bør du altid have aviser eller håndklæder liggende i den, så du hurtigt kan smide det ud, hvis uheldet skulle ske. Man kan også få en lille kattebakke, som passer ind i transportkassen. Skal man køre langt, kan det være en god ide, at tilbyde katten mad og drikkevarer. Vådkost er specielt godt, da det indeholder meget væske, som katten har godt af ved lange rejser.

 

Klik her for at komme til toppen af siden