Sprog:  Danish  English

Opdrætter:

 
Pernille Kristensen
&
Mads T. Olesen
Kaj Munks Vej 1
9000 Aalborg
Danmark
Tlf.: +45 4031 3099
www.safkankedis.dk

 - E-mail -
 


Our studboy
 HTML validering

CSS validering


 

FAQ Katte

Startside » Solgte katte » Safkan Kedi's Joachim

Joachim 16 uger gammel  

Safkan Kedi's Joachim

EMS-kode: TUV e 62
Født: 7. juni 2005
Stamtavle

Joachim er vores førstefødte killing. Han kom til verden den 7/6 2005, og har således fødselsdag samtidig med vores egen prins Joachim. Derfor var det ikke spor svært at finde på navne til vores første kuld killinger. – Og specielt ikke den eneste hankilling.
Joachim har vi valgt at beholde i første omgang, da vi gerne så han blev brugt i avl herhjemme en enkelt gang. Han har dog ikke helt perfekte vanaftegninger, men typemæssigt er han rigtig god. Desuden er han Danmarks første cremefarvet vankat, og den farve synes vi kunne være spændende at blande op med noget andet i avl. I 2006 fik Joachim en lillebror, så nu kan han ikke længere prale af at være den eneste cremefarvet tyrkiske van i Danmark.

Joachim

Joachim er en utrolig børnevenlig kat, og holder meget af kontakt med sine mennesker. Han er en meget klog kat, som har lært en del "tricks". Joachim kan sidde på kommando, og han har lært først at tage maden foran ham, når der bliver sagt "værsgo".
Derudover elsker han at spille bold, og man kan sagtens få ham til at hente en bold, som lige er blevet kastet afsted for så at aflevere bolden til os igen (Nøjagtig som med en hund).
Om natten kan han godt lide en stor ”puttetur” under dynen, mens han ælter løs. En anden stor interesse hos Joachim er, at få en gyngetur, når man ligger sengetøj sammen.
Kort sagt så er Joachim en meget social kat, som man ikke kan undgå at elske højt.
Joachim blev kastreret lige inden sin 1 års fødselsdag, men han nåede at blive far til et kuld killinger sammen med hunkatten Cadi Van Kedi von Alexis. De fik 6 killinger født den 31. juli 2006, men desværre overlevede kun de 5 killinger.

 

Joachims fødselsvægt: 102 g.
Vægt 1 år gammel: 5 kg.

 

Joachim har fået følgende killinger med andre hunkatte:

2006: Parring med Cadi Van Kedi von Alexis - ejet af Barbara Hassenteuffel. Resultatet blev 6 killinger, hvoraf de 5 overlevede. En enkelt af disse er forsat i avl.

 

Klik her for at komme til toppen af siden