Sprog:  Danish  English

Opdrætter:

 
Pernille Kristensen
&
Mads T. Olesen
Kaj Munks Vej 1
9000 Aalborg
Danmark
Tlf.: +45 4031 3099
www.safkankedis.dk

 - E-mail -
 


Our studboy
 HTML validering

CSS validering


 

FAQ Katte

Startside » Special events

Tyrkisk Van katte på eventyr

Her kan du læse om vores pragtfulde tur til H.C. Andersens by Odense.

 

Vaner på eventyr

Vi har ofte talt om, at vi aldrig har set Odense by, og besluttede os derfor til at tage en sightseeing tur til H.C. Andersens by Odense. Da turen foregik i forbindelse med en katteudstilling i Bogense, måtte vi jo tage vores to katte Pierre og Tim med os, men vi synes ikke de skulle sidde i bilen, mens vi andre gik rundt og hyggede os. Derfor besluttede vi os for at tage dem med rundt på sightseeing.
Turen startede med et besøg i et storcenter, hvor vi fik shoppet lidt. Der skulle jo også være lidt for kattene at se på. Så derfor tog vi også en smut ind forbi en dyrehandler, hvor kattene fik lov at samle appetit ved gnaverne og fuglene. Begge katte savlede helt vildt ved synet af alle disse lækre dyr, men de fik nu ikke lov til at smage på sagerne.

Vaner foran H.C. Andersens statue


Derefter kørte vi ind til Odense centrum, hvor vi gik tur gennem gågaden. På billedet ved siden af ses mig og kattene foran statuen af H.C. Andersen.
Vi fik alle rigtig meget opmærksomhed ned gennem gågaden, og vi fik lejlighed for at tale med mange overraskede mennesker. Enkelte fulgte ligefrem efter os for at tjekke, at de havde set rigtigt. To katte i en klapvogn, og ikke et barn! Det var der ikke mange som havde set før.
De to katte så nu ud til at hygge sig gevaldigt. De kunne side trygt og godt i deres vogn, mens de blev kørt rundt og så på forskellige ting og sager. Vi var også nede ved et parkanlæg, hvor de fik lejlighed til at kigge på ænder. Desuden var der den lørdag i Odense et marked for landbrug, hvor det var muligt at se en del kaniner fra Kaninavlerforeningen. Vi fik faktisk set en Angora Kanin, som var mindst ligeså stor som vores Angora Kat Jens. Og dem som kender os ved, at Jens bestemt ikke er nogen lille kat. Vi var i hvert fald meget imponeret over størrelserne på de kaniner.

Vaner foran HC Andersens barndomshjem

Dernæst besluttede vi os for at tage ned og se H.C. Andersens fødested. Vi fandt frem til hans barndomshjem, men da forfatteren som bekendt voksede op under mindre bemidlede kår, var huset ikke særlig stort. De lykkedes os dog at få klapvognen med ind i nabohuset, som nu var omlagt til museum. Der kunne kattene så sidde, mens vi andre var inde i huset, som bestod af en lille stue/soverum og et endnu mindre køkken.
Efter de mange kulturelle oplevelser var vi efterhånden blevet godt sultne. Vi besluttede os derfor for at tage en middag hos Jensens Bøfhus, da det her er muligt at sidde udendørs under middagen. Vi fik let plads til kattene ved bordet. Mens vi spiste lå begge katte og slappede af. De var begge blevet rigtig trætte på turen, og trængte til en lur, som de kunne fortsætte på under hjemturen.

 

Klik her for at komme til toppen af siden